Vælg en side

Sjørs
Havnegade 10
7130 Juelsminde
Tlf. 75 62 35 30
E-mail: sjoers@mail.dk

Persondatapolitik Sjørs:
Persondatapolitikken omhandler persondata, som opsamles og behandles via vores kundeklub og vores nyhedsbreve.

1. Indsamling og anvendelse af personoplysninger.
Vi indsamler og anvender kun dit navn og din e-mailadresse. I forbindelse med vores behandling af persondata, anvender vi udvalgte eksterne databehandlere, som vi alle har indgået databehandleraftaler med. Personoplysninger videregives ikke til tredjepart.Vi anvender persondata til udsendelse af nyhedsbreve, kampagner og tilbud.

2. Hvor længe opbevares persondata?
Persondata opbevares i det tidsrum, som du er medlem af vores kundeklub. Dine oplysninger slettes med det samme, du vælger at afmelde kundeklubben/nyhedsbrevene.

3. Kontakt vedr. personoplysninger.
Hvis du ønsker information om de persondata, som er registreret hos os, skal du rette henvendelse på E-mail: sjoers@mail.dk eller på ovenstående kontaktinfo.

4. Kundeklubben, nyhedsbreve og marketingkampagner.
Tilmelding til vores kundeklub er helt frivillig. Når du tilmelder dig vores kundeklub og nyhedsbrev, så accepterer du samtidig vores behandling af dine oplysninger i henhold til denne persondatapolitik. Du giver også samtykke til, at vi må henvende os via kundeklub/nyhedsbreve med tilbud, informationer og marketingkampagner.

5. Sletning af personoplysninger.
Du kan til hver en tid tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Du har ret til rettelser eller sletning af persondata. Henvendelse herom kan ske  til E-mail: sjoers@mail.dk eller ved at kontakte os på anden vis, via ovenstående kontaktoplysninger.

Med Venlig Hilsen
Sjørs