Vælg en side

WOMAN

Tommy Hilfiger er en amerikansk producent af modetøj, som med rette kan kaldes et Iivsstilsbrand. Derfor er Tommy Hilfiger synonym med et brand, som producerer et stort udvalg af modetøj, sko, parfumer og accessories til kvalitets- og modebevidste mænd og kvinder.

Tommy Hilfiger præsenterede den første kollektion af modetøj for offentligheden i 1985, og brandet er lanceret af den kreative designer og ildsjæl Tommy Hilfiger. Den moderne version af brandet er stadig ledet af Tommy Hilfiger, som har formået at skabe en international modemastodont. Derfor er modetøj fra Tommy Hilfiger at finde i mere end 1.000 udvalgte butikker i 90 lande i Nordamerika, Europa, Asien, Sydamerika og Australien.

Succesen var en realitet fra starten i 1985, men brandet steg markant i popularitet i løbet af 90’erne, da Tommy Hilfiger formåede at få smukke stjerner såsom Kate Hudson, Aaliyah og Ivanka Trump til at promovere brandet. Derudover var Tommy Hilfiger sponsor for det daværende Formel 1-hold Lotus.

Fra et designmæssigt perspektiv må modetøj, fra Tommy Hilfiger karakreriseres som casual dame- og herretøj med et klassisk og cool twist. Derudover er design fra Tommy Hilfiger kenderegnet ved eksklusive og lækre materialer- uanset om der er tale om modetøj, sko eller accessories såsom ure og solbriller.