Vælg en side

MAN

Napapijri startede tilbage i slutningen af 90’erne som en meget lille kollektion med et budskab, der senere skulle vise sig at blive verdenskendt på rekordtid. Den første kollektion fra Napapijri bestod kun af et stykke overtøj – en anorak med det norske flag på forsiden.

Hætten med pelskant gjorde jakken meget vinteragtig og det norske flag meget letgenkendeligt. Og jakken fra Napapijri blev en kæmpe-succes fra dag et. Siden hen er kollektionen fra Napapijri blevet meget større og mere omfattende. I dag findes der både en herre-, dame- og børne-kollektion, samt et stort sko- og taskeprogram.

Det hele startede med, at man ville lave en kollektion for at hylde de nordiske polarforskere ved at komme med modeller i rustikke kvaliteter, der kunne modstå megen kulde.

Samtidig ønskede man at revolutionere modeverdenen og komme frem til en ny måde at tænke på. – Nu skulle man ikke kun ønske sig pæne og strømlinede modeller – men derimod tøj der kunne tåle dagligdags brug og meget gerne tøj, som så ud til at have været en tur i vildmarken.