Vælg en side

WOMAN

Karen by Simonsen er grundlagt af den kreative designer Karen Simonsen, som havde gåpåmodet til at kaste sig ud i endnu et fantastisk modeprojekt efter sin tid i Munthe plus Simonsen. Derfor er Karen by Simonsen navnet på endnu en dansk succes i modebranchen, og brandet blev lanceret i 2008, og Karen by Simonsen har på ganske få år taget modebranchen med storm.

Den store succes skyldes, at Karen by Simonsen formår at inspirere og berige modebevidste kvinder med lækkert og unik design med et eksklusivt look. Derudover er modetøj fra Karen by Simonsen kendetegnet ved fantastiske priser og lækre materialer, som – via de fine tekstiler – betyder, at dametøj fra Karen by Simonsen er blødt og komfortabelt.

Fra et designmæssigt perspektiv er Karen by Simonsen kendetegnet ved modetøj, som fremhæver den kvindelige femininitet og personlighed. Derudover er Karen by Simonsen garant for modetøj med et tidløst design, som er karakteriseret ved klassiske silhuetter og spændende detaljer såsom innovative materialer, lækre linjer og enkelte farvevalg.

Karen by Simonsen er synonym med to årlige kollektioner af modetøj, som hver gang formår at symbolisere de hotteste trends i modebranchen – uden at miste den specielle aura, som kendetegner konceptet hos Karen by Simonsen. Designstilen er dog også inspireret af eksotiske indtryk, som indhentes på rejser til destinationer over hele verden.