Vælg en side

MAN

Gant er en amerikansk producent af modetøj, som blev lanceret i staten Connecticut i 1949. Gant er grundlagt af ukraineren Bernard Gant, som ankom til New York i 1914 i sin søgen efter at opleve den amerikanske drøm. Drømmen blev til virkelighed, og Gant er i dag et af verdens mest prominente brands, og modetøj fra Gant sælges i mere end 350 konceptbutikker i over 70 lande.

Designmæssigt har Gant formået at holde en rød tråd i samtlige kollektioner af dame- og herretøj, som er lanceret siden starten i 1949. Derfor er Gant synonym med amerikanske designdyder, som er kombineret med europæisk elegance. Med andre ord-Gant er garant for eksklusivt modetøj, som er perfekt til enhver lejlighed, hvor en casual stil er at foretrække.

Gant er dog karakteriseret ved mere end unikt og lækkert design, hvorfor produktsortimentet hos Gant er produceret af kvalitetstekstiler såsom bomuld, kashmir og lammeuld. Derfor er værdierne hos den moderne udgave af Gant de samme som ved starten i 1949- kvalitet og enkelthed.

Derudover er Gant garant for et stort udvalg af unikt og lækkert modetøj, til mænd og kvinder såvel som moderigtige accessories såsom punge, ure, solbriller, sko og støvler. Med andre ord -Gant er et livsstilsbrand med en flair for lækkert og casual modetøj.