Vælg en side

MAN

Armani er et af verdens førende modehuse, og det italienske brand blev lanceret i 1975. Armani har base i den italienske by Milano, og Giorgio Armani såvel som Sergio Galeotti er de kreative individer bag brandet. Armani står bag mange populære produktlinjer såsom Emporio Armani, Armani Jeans, Armani Collezioni, Armani Exchange og Armani Junior, der er garant for elegant og stilrent modetøj.

Derudover er Armani-koncernen synonym med lingeri, undertøj, parfumer, sko, solbriller, ure og brugskunst samt mange andre lækre accessories, samtidig med at brandet også står i spidsen for en kæde af caféer, en restaurant og en natklub – Armani har planlagt at åbne en kæde af luksushoteller i fremtiden. Armani formår også at tiltrække store stjerner til brandets koncept, og Cristiano Ronaldo, Megan Fox og Rihanna har alle promoveret produkter fra Armani inden for de seneste par år.

De mange produktlinjer hos Armani er beriget med et unikt udtryk, der er specifikt for det enkelte brand, hvorfor Armani er et brand med stor mangfoldighed. Fælles for alle produktlinjerne er imidlertid, at de er beriget med et sofistikeret og elegant look, der er karakteriseret ved et fremragende snit. Derfor er Armani altid garant for eksklusivt og unikt modetøj – hvad enten der er tale om herretøj, dametøj eller børnetøj.

Armani er gennemsyret af begrebet high-end mode, og brandet er altid at finde på verdens mest spektakulære catwalks, hvor brandet sæson efter sæson betager modekendere, trendsættere og fashionistaer med unikt modetøj. Armani er brandet til mænd og kvinder, der elsker et elegant og eksklusivt look – uanset om det er jeans, jakkesæt, strikvarer, sko eller lingeri.